Missie

Bintha Import heeft als missie een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Mede dankzij het oprichten van onze onderneming Bintha Import kunnen wij dit eerlijke pure product aan de man brengen.

Açaíbes

De inheemsen van Suriname waren al op de hoogte van de kracht van de Açaíbes. Het levert bij gebruik een energieke en gezonde bijdrage. In Suriname waar ons product vandaan komt is iedereen bekend met deze werking en wordt de Açaíbes of ‘Podosiri’ zoals men de Açaíbes daar noemt veel gegeten.

Açaíbes

Goede nutriënten

Doordat wij van Bintha zelf grote fan zijn van de Açaíbessen puree en ze dagelijks eten, hebben wij kennis van de kwaliteit, de goede smaak en de verwerkingsmogelijkheden. Wij hebben onze Açaíbessen puree, die wij oogsten van de Surinaamse Pina-palmbomen op de ‘big eight’ voedingswaarde laten testen. Hieruit blijkt dat ons product een hogere voedingswaarde en minder water bevat dan die van de Braziliaanse dwergpalmen.

Onze Açaí sachets van elk 100 gram zijn heel makkelijk te verwerken in smoothies, sappen, bowls en diverse gerechten. Wij hopen met ons product dat goede nutriënten bevat, tegemoet te komen aan de bewuste consument die van lekker en gezond houdt.

Team Bintha.

Winkelmand

0